Lewis Events

Logo Lewis events Event & Wedding management

5 hippe locaties voor jouw bedrijfsevent.

Elk evenement dat u organiseert, dient uiteraard perfect te verlopen en tot in de puntjes geregeld te zijn. Maar dat niet alleen, het moet ook zeker een gedenkwaardig evenement worden, gasten moeten erover napraten en anderen erover vertellen. Dit kan natuurlijk op vele manieren worden bewerkstelligd, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een thema aan het evenement, het inhuren van een bekende artiest of spreker, maar ook zeker door een bijzondere locatie uit te kiezen. In dit blog stellen we graag een aantal bijzondere eventlocaties in Nederland aan u voor, ter inspiratie voor uw toekomstige evenementen!

EEN UNIEK EVENEMENT

op het water

ABOUT WORKING WITH US

Maak van uw evenement een varend succes! Nadat alle gasten zijn opgestapt op de beginlocatie worden zij verwelkomd met een welkomstdrankje en kan het programma beginnen. Aan boord is van alles mogelijk, van galadiners en presentaties tot optredens van bekende artiesten. De schepen zijn van alle luxe en gemakken voorzien, hierop hoeft u dus ook zeker niet in te leveren. Inspiratie opdoen voor mogelijke schepen die zich lenen als geschikte eventlocaties in Nederland? Denk dan bijvoorbeeld aan de Oceandiva, de Blue Rhapsody of de Grace Kelly.

Tip: liever geen echt varend schip, maar wel hetzelfde gevoel? Denk dan eens aan de SS Rotterdam. Een bijzondere locatie met een sprekende historie!

 

EEN UNIEK EVENEMENT

the royals

ABOUT WORKING WITH US

Verras uw gasten en nodig hen uit voor een evenement in een stijlvol kasteel vol uitstraling en klasse. Meer dan welk ander gebouw dan ook zorgt een kasteel ervoor dat de gasten wegdromen in een sprookjesachtige omgeving, waarbij zij zich in een andere tijd wanen. Combineer een kasteellocatie met bijvoorbeeld een luxe galadiner of een passend thema zoals de Middeleeuwen, om de dag volledig in stijl door te brengen.

EEN EVENEMENT

op groote hoogte

ABOUT WORKING WITH US

Letterlijk en figuurlijk samenkomen op grote hoogte! Het kan op diverse locaties in Nederland. Niet alleen het evenement zelf maar ook de prachtige uitzichten waar de gasten van kunnen genieten tijdens de bijeenkomst maken deze dag onvergetelijk.

  • Vanaf de 42e verdieping uitkijken over de stad Den Haag;
  • Op 100 meter hoogte de iconische gebouwen van Rotterdam bewonderen;
  • Vanuit een glazen kas genieten van het uitzicht over ’t IJ en Amsterdam Noord.

Kortom, vele mogelijkheden met allen hun eigen charme en faciliteiten. Meer inspiratie over mogelijkheden voor een event op hoogte? Neem dan een kijkje bij de volgende locaties: The Penthousede Euromast en de Glazen Kas.

EEN EVENEMENT OP

luxe stranden

ABOUT WORKING WITH US

Een relaxte vibe, een hagelwit strand, een trendy restaurant en tientallen luxe villa’s op een privé eiland… dit klinkt als een heerlijke locatie in het buitenland, toch? Maar niets is minder waar! Dit luxe eilandresort ‘Oesterdam’, is prachtig gelegen op de langste dam van de Deltawerken: centraal tussen Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en België. De gehele locatie biedt plek aan zo’n 900 mensen, exclusief het cabanastrand en beide terrassen met buitenbar. Naast meetings & events in een stijlvolle setting leent het enorme buitenterrein van 5000m2 zich ook uitstekend voor actieve (teambuilding) activiteiten op het land en op het water. Denk aan buggy rijden, paintball of RIB-boot varen.

Tip: kies voor een meerdaagse meeting of event en laat uw gasten overnachten op het luxe resort! De luxe van alles op één locatie!

EEN EVENEMENT

met een duurzame tint

ABOUT WORKING WITH US

Duurzaamheid is dé trend van dit moment en ook vanuit goMICE dragen we hierin graag ons steentje bij. We werken dan ook graag samen met locaties die op het gebied van duurzaamheid vooruitstrevend zijn. Er zijn echter een aantal locaties in Nederland die één en al duurzaamheid zijn én dit ook uitstralen. Dit doen zij door bijvoorbeeld het samenwerken met lokale leveranciers die duurzame goederen leveren, gebruik te maken van alleen groene energie, het plaatsen van zonnepanelen en het werken met natuurlijke verpakkingen. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst, neem dan eens een kijkje bij één van de volgende locaties; Spant!, Johan Cruijff ArenA en Circl.

Uw volgende event op een van deze spectaculaire locaties organiseren? Of op een van de andere vele bijzondere eventlocaties die Nederland rijk is? Wij helpen u graag verder met de organisatie van uw event op een locatie van uw voorkeur!

Back to top: